Pachet si decoratiuni exterior Oferte speciale Parteneri Cos cumparaturi Contact
Cos cumparaturi: Total produse in cos 0    Vezi cosul
 Categorii
Lemn de exterior
Accesorii Lemn de Exterior
OSB
Gresie Tip Parchet
Gresie pentru Piscina
Gresie Decorativa
Mozaic
Montaj
Obiecte Sanitare
Faianta si Gresie
Design de Interior
 Logare clienti
   Reaminteste-mi parola
   Creare cont nou!
Despre noi

LEMN DE EXTERIOR

Ca si varsta de infiintare a companiei suntem relativ tineri, dar ca si experienta suntem maturi, cu un solid background in domeniul materialelor de constructii, finisaje de interior si exterior.

Caracteristica noastra de baza este onestitatea, atentia la detalii, aplecarea catre nevoile clientilor, promptitudinea in raspunsuri, livrarile rapide, disponibilitatea de stoc.

Produsele noastre sunt:

• WPC (Wood Plastic Composite), lemn de exterior
• WPC (Wood Plastic Composite), elemente de constructii pentru garduri foisoare, ghivece

Serviciile noastre sunt:

• echipa de montaj pentru placare cu lemn de exterior.
• transport la domiciliul clientului.
• trimitere de mostre prim curier rapid.

Consideram ca avem un raport corect calitate-pret, ceea ce ne defineste ca fiind prima alegere in fata clientilor, iar cei care au cumparat de la noi au fost foarte satisfacuti, recomandandu-ne ca un partener de incredere altor cunostiinte sau prieteni.

Suntem constienti de urmatoarele aspecte:

a. clientul este cea mai importanta resursa a noastra;
b. obiectivitatea in fata clientului este primordiala;
c. raspunderea prompta la orice solicitare, oricat de mica sau importanta ar fi;
d. consilierea profesionala in alegerea corecta a produselor;
e. descrierea diferentelor intre produsele noastre si altele;

CE ESTE LEMNUL PLASTIFIAT (W.P.C.)?

Lemnul Plastifiat - WPC (Wood Polymer Composite) este un produs compozit inventat în SUA în anii 1990 în a cărui compoziţie intră făina de lemn (peste 50%) şi deşeuri de mase plastice, amestec stabilizat împotriva radiaţiilor UV, a mucegaiurilor şi insectelor.

CE CALITĂŢI ÎL FAC ATÂT DE RECOMANDABIL PENTRU CONSTRUCŢIILE UŞOARE DIN GRĂDINĂ?

Prin îmbinarea profilelor extruse din WPC se obţin băncuţe, mese, panouri de gard, chioşcuri de grădină, într-o gamă de culori şi texturi practic nelimitată. Sculele folosite pentru prelucrarea profilelor WPC sunt aceleaşi cu cele folosite în tâmplărie. Profilele de WPC pot fi uşor găurite sau frezate, debitate cu un simplu fierastrău circular şi fixa cu holz-şuruburi.

Obiectele confecţionate din WPC rezistă excepţional la umiditate, radiaţii ultraviolete, mucegaiuri, insecte, temperaturi joase sau ridicate. La cerere, profilele de WPC pot fi ignifugate crescând rezistenţa la flacără de câteva ori faţă de lemnul impregnat. Acestea nu trebuie protejate prin vopsire sau lăcuire şi au o garanţie la acţiunea intemperiilor de minim 15 ani.

Cu toate acestea, dacă se doreşte, WPC poate fi tratat special pentru a putea fi lăcuit sau vopsit în funcţie de dorinţa utilizatorului. Prin procedeele de tratare finală, profilele de WPC pot fi embosate cu diferite tipuri de furniruri sau şlefuite pentru a se apropia cât mai mult de aspectul lemnului natur.

Rezistenţa mecanică la îndoire este de peste 3 ori mai ridicată decât cea a lemnului la aceeaşi grosime. Prin faptul că profilele sunt colorate în masă, chiar şi uzura mecanică nu afectează aspectul suprafeţei, cum se întâmplă la produsele laminate (acoperite cu un strat superficial, tip parchet laminat).

CE OBIECTE SE POT CONFECŢIONA DIN WPC?

Prin procedeul de extrudere se obţin în mod special profile rectangulare pentru duşumele exterioare (din 70% din producţia mondială anuală de peste 1.500.000 tone WPC, circa 350 milioane de metri pătraţi se folosesc pentru duşumele exterioare gen terase, pentru grădini, pontoane, piste de joacă în parcuri şi stadioane). O mare calitate a profilelor de WPC este că acestea nu-şi modifică semnificativ dimensiunile prin expunere la lumină şi căldură, coeficientul de dilatare fiind apropiat de cel al aluminiului.
Se pot obţine de asemenea profile pentru stâlpi şi ţambre de gard, ţigle, lambriuri exterioare, paleţi deosebit de rezistenţi, sisteme pentru uşi şi ferestre.
Din cauza rezistenţei excepţionale la condiţiile atmosferice, produsele din WPC sunt soluţia ideală pentru mobilierul urban (bănci şi mese în parcuri, coşuri de gunoi, ghivece pentru plante ornamentale, garduri şi împrejmuiri, podeţe şi pontoane pentru bărci, chioşcuri de vară).

ASPECTE ECONOMICE:

Deoarece obiectele confecţionate din WPC nu au nevoie de niciun fel de întreţinere, economisind manopera si costurile vopselurilor de protecţie, investiţia iniţială (de acelaţi ordin de mărime cu lemnul impregnat) se amortizează în primii doi ani de folosire. Chiar si în comparaţie cu lemnul normal, superioritatea la toate capitolele d.p.d.v. fizic si tehnic ale WPC face ca investiţia în acest material să fie amortizată în maximum 10 ani.
Datorită faptului că acest material nu numai că provine din materiale reciclate dar se şi pretează la reciclare 100% după folosire, sunt posibile sisteme de buy-back pentru cantităţi mari (de sute de metri pătraţi).

UN MATERIAL PRIETENOS CU MEDIUL NATURAL:

Datorită structurii şi compoziţiei sale, WPC nu emite gaze toxice şi nu eliberează substanţe periculoase în mediu (faţă de materialele fibrolemnoase care folosesc adezivi pe bază de formaldehidă).
WPC nu produce poluare secundară, deşeurile tehnologice putând fi reintroduse 100% în procesul de producţie.
Prin rezistenţa sa îndelungată la intemperii, WPC economiseşte lemnul a cărui durată de utilizare e mult mai scurtă.

PER ANSAMBLU, PRODUSELE COMPANIEI NOASTRE SUNT URMATOAREALE: 

FAIANTA, FAIANTA BAIE, FAIANTA BAIE RECTIFICATA, FAIANTA BAIE NERECTIFICATA, FAIANTA LUX, FAIANTA RECTIFICATA, FAIANTA NERECTIFICATA, GRESIE, GRESIE PORTELANATA, GRESIE PORTELANATA RECTIFICATA, GRESIE PORTELANATA NERECTIFICATA, GRESIE INCALZIRE PARDOSEALA, KLINKER, CARAMIDA KLINKER, ADEZIVI, ADEZIV UNIVERSAL, ADEZIV GRESIE, ADEZIV FAIANTA, HIDROIZOLATII, PAVAJE, PARDOSELI, CHIT, CHIT DE ROSTURI, MONTAJ, OSB, ORIENTED STRAND BOARD, WOOD POLYMER COMPOSITE, WPC, LEMN DE EXTERIOR, OBIECTE SANITARE, CAZI DE BAIE, BATERII, MOBILIERE, MARMURA, MOZAIC, PARCHET, PISCINE, DESIGN, DESIGN DE INTERIOR, LOGISTICA, TRANSPORT.

Cu consideratie echipa www.lemndeexterior.ro

Parchet si decoratiuni exterior     Despre noi     Livrare si plata     Politica de retururi     Termeni si conditii     ANPC
Copyright © 2018 Parchet si decoratiuni exterior. Toate drepturile sunt rezervate.