Pachet si decoratiuni exterior Oferte speciale Parteneri Cos cumparaturi Contact
Cos cumparaturi: Total produse in cos 0    Vezi cosul
 Categorii
Lemn de exterior
Accesorii Lemn de Exterior
OSB
Gresie Tip Parchet
Gresie pentru Piscina
Gresie Decorativa
Mozaic
Montaj
Obiecte Sanitare
Faianta si Gresie
Design de Interior
 Logare clienti
   Reaminteste-mi parola
   Creare cont nou!
Parteneri

LEMN DE EXTERIOR

Parteneri www.lemndeexterior.ro

W.P.C.

Lemnul de exterior, produs relativ nou, wood plastic composite, ofera o posibilitate mare de lucru, pentru amenajari interioare: saune, piscine;  exterioare- terasae, curti, garduri, foisoare, spatii de langa piscine. WPC este un produs foarte rezistent in timp, nu isi pierde culoarea, nu trebuie lacuit, restaurat, fiind foarte prietenos cu mediul inconjurator. 

             In acceptiune universala dezvoltarea se bazeaza pe parteneriarte, in familie, in societatea umana, la locul de munca si in relatiile comerciale interne si internationale.

Pentru ca lucram direct cu clientii, suntem o societate comerciala, ne angajam sa fim promti, corecti, sa oferim toate detaliile solicitate de acestia in scopul de a devein parteneri de afaceri.

Pentru a creste sanatos si armonios, o societate comerciala trebuie sa dezvolte parteneriate solide, bazate pe incredere, onestitate si loialitate.

Partenerilor nostrii, persoane fizice, societati comerciale, designeri si arhitecti, le propunem un parteneriat pe termen lung in care fiecare parte isi aduce aportul progresiv si onest.

Ne propunem sa selectam parteneri din cat mai multe domenii, in acest fel grupul de relatii bazate pe parteneriate sa fie cat mai dezvoltat.

Partenerii nostrii vor primi preturi preferentiale, insumate in discount-uri si bonus-uri in functie de nivelul colaborarii si de perspectivele dezvoltarii.

Datorita atentiei acordate detaliilor, produsele noastre sunt achizitionate de le cele mei renumite marci producatoare de gresie, faianta, klinker, adezivi, chituri si hidroizolatii.

Prin intermediul www.lemndeexterior.ro clientii nostrii pot deveni parteneri activi, prima etapa fiind completarea tuturor campurilor, obligatorii, de la rubrica parteneri, dupa care, in functie de caz, vor obtine o parola unica, netransmisibila, confidentiala, cu care pot obtine informatii si preturi preferentiale.

Va asteptam cu drag sa deveniti partenerii nostrii, cosiderand momentul acceptarii dumneavoastra ca partener www.lemndeexterior.ro , momentul incheierii unui un contract pe termen lung.

PER ANSAMBLU, PRODUSELE COMPANIEI NOASTRE SUNT URMATOAREALE: 

FAIANTA, FAIANTA BAIE, FAIANTA BAIE RECTIFICATA, FAIANTA BAIE NERECTIFICATA, FAIANTA LUX, FAIANTA RECTIFICATA, FAIANTA NERECTIFICATA, GRESIE, GRESIE PORTELANATA, GRESIE PORTELANATA RECTIFICATA, GRESIE PORTELANATA NERECTIFICATA, GRESIE INCALZIRE PARDOSEALA, KLINKER, CARAMIDA KLINKER, ADEZIVI, ADEZIV UNIVERSAL, ADEZIV GRESIE, ADEZIV FAIANTA, HIDROIZOLATII, PAVAJE, PARDOSELI, CHIT, CHIT DE ROSTURI, MONTAJ, OSB, ORIENTED STRAND BOARD, WOOD POLYMER COMPOSITE, WPC, LEMN DE EXTERIOR, OBIECTE SANITARE, CAZI DE BAIE, BATERII, MOBILIERE, MARMURA, MOZAIC, PARCHET, PISCINE, DESIGN, DESIGN DE INTERIOR, LOGISTICA, TRANSPORT.

Va uram bun venit!

Cu consideratie!

echipa  www.lemndeexterior.ro

 Inregistrare
Daca doresti sa fi partenerul nostru, primul pas este sa te inregistrezi completand formularul de mai jos.
Nume:
Prenume:
Nume firma:
CUI:
J:
Cont IBAN:
Nume banca:
Telefon:

E-mail:

Judet / Oras:

Adresa livrare:

Parchet si decoratiuni exterior     Despre noi     Livrare si plata     Politica de retururi     Termeni si conditii     ANPC
Copyright © 2018 Parchet si decoratiuni exterior. Toate drepturile sunt rezervate.